VIIKONLOPPUVINKKI: KANAPIIRAKKA

Ensin Paula oli bongannut netistä helpon ja hyvän kanapiirakan ohjeen, sitten Eve teki samaa piirakkaa ja mäkin ihastuin, ja nyt taitaa melkein koko meidän blogiporukka olla leiponut tätä simppeliä herkkupiirakkaa. Valmispohjalla tämä on valehtelematta helpoin piirakka ikinä, mutta itse tein pohjan tällä nopealla mutta hyvällä ohjella, koska valmispohja on kuitenkin aina valmispohja. Testatkaa vaikka heti tänä viikonloppuna, pyytäkää ystävä kylään ja viettäkää hetki omaa aikaa – se me ollaan kaikki ansaittu!kanapiirakka IMG001 kanapiirakka IMG002

KANAPIIRAKKA

valmis piirakkapohja tai pohja tällä nopealla ohjeella

300-400g kanasuikaleita

1 prk smetanaa

1/2 prk säilykepaprikaa suikaleina

1/2 pussia juustoraastetta (esim. Valion tex mex raastetta)

Valmista pohja tai painele valmispohja vuokaan. Paista kanasuikaleet, sekoita joukkoon paprika ja smetana ja kaada pohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 30 min.

0 Comments

  1. Elina 17 heinäkuun, 2015

    Onpas helppo ohje, täytyy testata 🙂 Meillä on aina vakiona tonnikalapiirakka hyväksi todetulla ohjeella. Valmispiirakkapohjat on kyllä aika pahoja (paristi olen testannut), mutta onhan ne tosi näppäriä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.