HELPPOA ARKIRUOKAA: KANA-PESTOLASAGNE

Snäppäsin (@minishowblogi) tänään helpon ja herkullisen arkiruokareseptin kokkaillessani, ja sain useamman kyselyn vielä ohjeesta, joten päätin nyt lisätä sen vielä tänne blogiinkin. En muista, onko tämä joskus aiemminkin täällä vilahtanut, mutta ohje on niin toimiva kiireisessä arjessa, että se ansaitsee pienen muistutuksen. Jätetään se huomioimatta, että olen ehkä maailman surkein kuvaamaan ruokia (jostain syystä se ei herätä minkäänlaisia intohimoja, vaikka ruokaa ja kuvaamista muuten rakastankin..), ja tässäkin kuvassa lasagne ei ole ihan sitä houkuttelevinta itseään. Uskokaa kuitenkin kun sanon, että kerran kun tätä kokkaatte, niin tämä helppo lasagne jää arkiruokalistalle kaikkien niiden makaronilaatikoiden ja pinaattikeittojen joukkoon!

lasagne IMG

KANA-PESTOLASAGNE

450g kanasuikaleita

1 sipuli

3 rkl margariinia

3/4 dl vehnäjauhoja

8 dl maitoa

200 g aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa

190 g punaista pestoa

7-9 lasagnelevyä

suolaa ja pippuria

Pilko sipuli ja paista se yhdessä kanan kanssa. Mausta suolalla ja puppurilla.

Valmista maitokastike ensin sulattamalla voi kattilassa ja lisäämällä siihen jauhot. Kaada sekaan maito ja anna kiehahtaa. Lisää vielä tuorejuusto ja pesto.

Kasaa lasagne vuokaan aloittamalla kanasta ja kastikkeesta. Tee näin vielä toinen kerros ja päällimmäiseksi kaada vain kastiketta. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia. Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

0 Comments

  1. Sanna/Kotisaari 22 helmikuun, 2016

    Tämä on niiin hyvää, kuuluu meidänkin ruokalistalle varsinkin viikonloppuisin:-)

    Vastaa
  2. Miisa 23 helmikuun, 2016

    Saiskohan tästä jotenki kasvisversiota? Oisko ideoita ,mitä laittaa kanan tilalle?:)

    Vastaa
  3. Hei, tämä menee meilläkin ehdottomasti kokeiluun! Nimimerkillä eräs, joka näin kotiin jääneenä todellakin kriiseilee aiheesta ”Mitä tänään syötäisiin?”. Ja muuten, sulle on haaste mun blogissa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.