kikka kolmonen

Yksi kikka kolmonen täytyy jakaa teidänkin kanssa, jos sattuu että joku muukin on joskus pääatänyt muutaman ärräpään paistaessaan vuohenjuustoa. Ravintoloissa ne kun on salaateissa aina täydellisen kullanrapeita pinnasta ja pehmeitä sisältä. Ite en kotona saanut samaa lopputulosta millään, en pannulla, uunissa enkä grillissä. Kunnes googlaamalla löysin hyvän vinkin – juusto kannattaa paistaa kovalla teholla leivinpaperin päällä pannulla. Voila! Tervetuloa ravintolatasoiset vuohenjuustosalaatit meidänkin talouteen.

Tänään saatiin mieheni kanssa yllättäen vapaailta kahdestaan, kun vanhempani veivät Minean mennessään ukkilaan. Ja mitä tehtiin me? Lähdettiin lenkille sulattelemaan munkkeja, joita on kahden päivän aikana tullut syötyä ainakin kymmenen. Se siitä sokerin vähentämisestä.. Huomenna vielä töihin ja sitten nenä kohti Lahtea, hyvät viikonloput kaikille!

0 Comments

  1. Paula 2 toukokuun, 2014

    Mahtavia juttuja molemmat: vuohenjuusto ja lenkki! Pitäis testate (molemmat) 😉

    Vastaa
    • Melina / Minishow 6 toukokuun, 2014

      Hahaa, hyvä Paula!

      Vastaa
  2. Sanna S-K/ Vanilija 2 toukokuun, 2014

    Mukavaa viikkonloppua 🙂

    Vastaa
    • Melina / Minishow 6 toukokuun, 2014

      Kiitos Sanna!

      Vastaa
  3. Minttu-Maaria 2 toukokuun, 2014

    Suosittelen myös Saga-ruoanlaittopaperia, joka ihmetytti itseäni aluksi… Se kun kestää keittämisen, höyryttämisen, paistamisen, sen voi laittaa suoraan pakastimesta uuniin jne. Mut leivinpaperikin käy kyllä moneen tarkoitukseen ja toisaalta olen kaiken turhan vastustajana pohtinut, että onko tuollainen erityinen ruoanlaittopaperi vähän turha…

    Kymmenen munkkia on varmaan ihan normimäärä, kun harvoin syö 🙂 Sinä olet syönyt munkkeja minunkin puolestani, mulla meni nimittäin tuo osio vapusta ohi, sillä en syönyt yhtään munkkia.

    Vastaa
    • Melina / Minishow 6 toukokuun, 2014

      Munkiton vappu!? Ite en moiseen suoritukseen pystyisi ikimaailmassa :)! Meillä tais joskus ollakin se ruoanlaittopaperihomma, jos se on siis sellainen kestoversio? Se vaan oli tosi hankala pestä!

      Vastaa
  4. Juuli - ihana mini. 2 toukokuun, 2014

    Kiitos vinkistä :)! Täytyy testata!

    Nim. Vuohenjuustofani 😉

    Vastaa
    • Melina / Minishow 6 toukokuun, 2014

      Hyvä jos tulee tarpeeseen!

      Vastaa
  5. Satu/Willa Fox 2 toukokuun, 2014

    Kiitos vinkistä! Mäkään en oo saanut sitä koskaan onnistuun…

    Vastaa
    • Melina / Minishow 6 toukokuun, 2014

      En mäkään ennen, mutta tälläpä onnistuu! Toivottavasti myös sulla!

      Vastaa
  6. Annika/Karkkipurkki 2 toukokuun, 2014

    Tää olikin hyvä vinkki, samaa on nimittäin tuskasteltu täälläkin 😀

    Vastaa
    • Melina / Minishow 6 toukokuun, 2014

      Nyt vaan koklaamaan!

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.