Yksi kikka kolmonen täytyy jakaa teidänkin kanssa, jos sattuu että joku muukin on joskus pääatänyt muutaman ärräpään paistaessaan vuohenjuustoa. Ravintoloissa ne kun on salaateissa aina täydellisen kullanrapeita pinnasta ja pehmeitä sisältä. Ite en kotona saanut samaa lopputulosta millään, en pannulla, uunissa enkä grillissä. Kunnes googlaamalla löysin hyvän vinkin – juusto kannattaa paistaa kovalla teholla leivinpaperin päällä pannulla. Voila! Tervetuloa ravintolatasoiset vuohenjuustosalaatit meidänkin talouteen.
Tänään saatiin mieheni kanssa yllättäen vapaailta kahdestaan, kun vanhempani veivät Minean mennessään ukkilaan. Ja mitä tehtiin me? Lähdettiin lenkille sulattelemaan munkkeja, joita on kahden päivän aikana tullut syötyä ainakin kymmenen. Se siitä sokerin vähentämisestä.. Huomenna vielä töihin ja sitten nenä kohti Lahtea, hyvät viikonloput kaikille!
Mahtavia juttuja molemmat: vuohenjuusto ja lenkki! Pitäis testate (molemmat) 😉
Hahaa, hyvä Paula!
Mukavaa viikkonloppua 🙂
Kiitos Sanna!
Suosittelen myös Saga-ruoanlaittopaperia, joka ihmetytti itseäni aluksi… Se kun kestää keittämisen, höyryttämisen, paistamisen, sen voi laittaa suoraan pakastimesta uuniin jne. Mut leivinpaperikin käy kyllä moneen tarkoitukseen ja toisaalta olen kaiken turhan vastustajana pohtinut, että onko tuollainen erityinen ruoanlaittopaperi vähän turha…
Kymmenen munkkia on varmaan ihan normimäärä, kun harvoin syö 🙂 Sinä olet syönyt munkkeja minunkin puolestani, mulla meni nimittäin tuo osio vapusta ohi, sillä en syönyt yhtään munkkia.
Munkiton vappu!? Ite en moiseen suoritukseen pystyisi ikimaailmassa :)! Meillä tais joskus ollakin se ruoanlaittopaperihomma, jos se on siis sellainen kestoversio? Se vaan oli tosi hankala pestä!
Kiitos vinkistä :)! Täytyy testata!
Nim. Vuohenjuustofani 😉
Hyvä jos tulee tarpeeseen!
Kiitos vinkistä! Mäkään en oo saanut sitä koskaan onnistuun…
En mäkään ennen, mutta tälläpä onnistuu! Toivottavasti myös sulla!
Tää olikin hyvä vinkki, samaa on nimittäin tuskasteltu täälläkin 😀
Nyt vaan koklaamaan!