Vuohenjuustoleivät

Uusi suosikkini pikkusuolaisista tarjottavista on vuohenjuustoleivät, jotka aika lailla vievät kielen mennessään. Idea lähti siitä, kun suosittelin ystävälleni Jyväskylän Espressohousen ciabattaa, ja ystäväni myös ihastuttua siihen ehdotti josko kokeiltaisi tehdä vastaavia itse. Niinpä näitä on nyt tehty lähes liukuhihnalla, välillä vuohenjuustolla ja välillä lapsiystävällisemmällä halloumilla. Halloumi toimii myös, mutta ei silti ole vuohenjuuston voittanutta. Kokeilkaa ja ihastukaa!

tarvitset:

ciabattaa tai muuta vastaavaa leipää

vuohenjuustoa

  voita

sinappia

viikunahilloa

saksanpähkinöitä

yrttejä tai herneenversoa

Sivele ensin leivälle voita, sitten hyvin ohuelti sinappia ja vielä kerros viikunahilloa. Paista vuohenjuustokiekot (oma vinkkini on paistaa juusto leivinpaperin päällä pannulla, melko kovalla teholla) ja lisää ne leivälle. Viimeistele murskatulla pähkinällä ja yrteillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.