Viikonloppuisin on kiva hemmotella itseä hyvällä ruoalla ja herkuilla. Onpahan viikolla sitten hyvä syy taas treenata entistä kovemmin ja paremmalla motivaatiolla, vähän kuin 5+2 päivää dieetissä paitsi että omalla kohdallani se on enemmänkin tyyliä 0+7 päivää :).
Yksi lemppariruuistani on nacholautanen, joka tuli meidän ruokalistalle vasta viime syksynä. Kerran maistettuani olin niin koukussa että helppoudellaan tämä on päässyt ruokapöytäämme jo monenmonta kertaa. Kokeilkaa ihmeessä, jos vielä ei löydy tähän omaa luottoreseptiä!
jauhelihaa
tacomausteseos
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
tomaattipyre
smetana
tomaattia
fetaa
kurkkua
salaattia
juustoraastetta
nachoja
salsakastiketta
ranskankerma
Tee näin:
Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon tacomaustepussi ja vettä.
Kiehauta pavut, tomaattipyre ja smetana.
Vuoraa pelti nachoilla ja ripottele päälle jauheliha, papukastike, murennettu feta ja juustoraaste. Paista reilu 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Tarjoile salaatin, tomaatin ja kurkun kera, ja lisää halutessasi ranskankermaa ja salsaa.
Näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä! Täytyy ehdottomasti testata joskus!
Kerran kun kokeilet niin varmasti jää teiänkin ruokalistalle :)!
Tein tuollaista kerran ihan puoli vahingossa pari vuotta sitten ja voi huippu miten hyvää on 🙂 aivan super hyvää 🙂 nyt onkin tovi edellis kerrasta joten kiitos muistutuksesta 🙂
Mukavaa viikonlopun jatkoa :-)♡
Eipä kestä :)! Mekin tehtiin ekalla kerralla näitä tortillojen jämistä ja sille tielle jäätiin. Nyt ei ookaan vähään aikaan tullu tehtyä tortilloja.. Pirteää alkanutta viikkoa!
Slurps! 😛
😀
Kiitos reseptistä :). Olen muutaman kerran syönyt nacholautasen, mutta kotona ei ole koskaan tullut tehtyä. Tämä pitää laittaa toteutukseen heti ensi viikonloppuna :).
Kerro sitten maistuko tää meiän versio!
Meillä tota herkkua syödään aika usein etenkin uutena vuotena, mutta täytyisi kyllä tehdä useamminkin! Mulla on ollut vielä vähän yksinkertaisempi resepti, mutta tosi hyvää kyllä on! 🙂
Tarkoittaako yksinkertaisempi resepti sitä, ettei siinä ole noita papuja? Suosittelen nimittäin ihan ehdottomasti kokeilemaan niitä, ne on mun lemppareita!