viikonlopun ruokavinkki: nacholautanen

Viikonloppuisin on kiva hemmotella itseä hyvällä ruoalla ja herkuilla. Onpahan viikolla sitten hyvä syy taas treenata entistä kovemmin ja paremmalla motivaatiolla, vähän kuin 5+2 päivää dieetissä paitsi että omalla kohdallani se on enemmänkin tyyliä 0+7 päivää :).

Yksi lemppariruuistani on nacholautanen, joka tuli meidän ruokalistalle vasta viime syksynä. Kerran maistettuani olin niin koukussa että helppoudellaan tämä on päässyt ruokapöytäämme jo monenmonta kertaa. Kokeilkaa ihmeessä, jos vielä ei löydy tähän omaa luottoreseptiä!

Tarvitset:

jauhelihaa

tacomausteseos

valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

tomaattipyre

smetana

tomaattia

fetaa

kurkkua

salaattia

juustoraastetta

nachoja

salsakastiketta

ranskankerma

Tee näin:

Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon tacomaustepussi ja vettä.

Kiehauta pavut, tomaattipyre ja smetana.

Vuoraa pelti nachoilla ja ripottele päälle jauheliha, papukastike, murennettu feta ja juustoraaste. Paista reilu 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Tarjoile salaatin, tomaatin ja kurkun kera, ja lisää halutessasi ranskankermaa ja salsaa.

0 Comments

  1. Liina / VillaIlona 18 tammikuun, 2014

    Näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä! Täytyy ehdottomasti testata joskus!

    Vastaa
    • Melina / Minishow 20 tammikuun, 2014

      Kerran kun kokeilet niin varmasti jää teiänkin ruokalistalle :)!

      Vastaa
  2. seija 18 tammikuun, 2014

    Tein tuollaista kerran ihan puoli vahingossa pari vuotta sitten ja voi huippu miten hyvää on 🙂 aivan super hyvää 🙂 nyt onkin tovi edellis kerrasta joten kiitos muistutuksesta 🙂

    Mukavaa viikonlopun jatkoa :-)♡

    Vastaa
    • Melina / Minishow 20 tammikuun, 2014

      Eipä kestä :)! Mekin tehtiin ekalla kerralla näitä tortillojen jämistä ja sille tielle jäätiin. Nyt ei ookaan vähään aikaan tullu tehtyä tortilloja.. Pirteää alkanutta viikkoa!

      Vastaa
  3. littleB 18 tammikuun, 2014

    Slurps! 😛

    Vastaa
    • Melina / Minishow 20 tammikuun, 2014

      😀

      Vastaa
  4. Juuli - ihana mini. 19 tammikuun, 2014

    Kiitos reseptistä :). Olen muutaman kerran syönyt nacholautasen, mutta kotona ei ole koskaan tullut tehtyä. Tämä pitää laittaa toteutukseen heti ensi viikonloppuna :).

    Vastaa
    • Melina / Minishow 20 tammikuun, 2014

      Kerro sitten maistuko tää meiän versio!

      Vastaa
  5. Marianne 19 tammikuun, 2014

    Meillä tota herkkua syödään aika usein etenkin uutena vuotena, mutta täytyisi kyllä tehdä useamminkin! Mulla on ollut vielä vähän yksinkertaisempi resepti, mutta tosi hyvää kyllä on! 🙂

    Vastaa
    • Melina / Minishow 20 tammikuun, 2014

      Tarkoittaako yksinkertaisempi resepti sitä, ettei siinä ole noita papuja? Suosittelen nimittäin ihan ehdottomasti kokeilemaan niitä, ne on mun lemppareita!

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.