Naapurit tekivät lapsille boolin ja perinteisellä Fazerin ohjeella mutakakun, jonka päälle oli sulatettu Pandan salmiakkitoffeeta ja suklaata. Salmiakki sopi maultaan mutakakun kanssa loistavasti, mutta ainakin nämä Pandan karkit jähmettyi aika kovaksi kuoreksi kakun päälle. Ootteko te koskaan kokeilleet Hopea Toffeeta, jospa se toimisi paremmin?
Jälleen kerran minä tein tomaatti-mozzarellapiirakkaa ja lisäksi kummitus-vaahtokarkkeja ja -keksejä. Vaahtokarkeista voisi jouluna tehdä samalla idealla tonttuja värjäämällä valkosuklaata punaiseksi ja käyttämällä valkoisia suklaarusinoita. Yllättävän pian se joulukin sieltä vaan tulee, joten kohta saa alkaa suunnitella joulupöydän herkkuja..
Yritin ottaa kuvan tuosta meidän pikkupirustakin, mutta viikon verran on eletty aikamoista kiukutteluvaihetta eikä kameran kanssa tarvitse kuin lähestyä niin Minea kääntää selän. Selkä- ja sivukuvilla siis mennään ainakin seuraavat ties kuinka monet viikot! Muuten kuvien laatuun on tulossa parannusta, sain nimittäin viikonloppuna loistavaa ohjeistusta valoisuuden suhteen näin syksyllä ja parin kokeilukuvan jälkeen olen jo kovin vakuuttunut!
P.S. Lähipäivinä starttaa kiva arvonta, joten pysykää kuulolla ;)!
Miten suloisen Halloween kemut ja herkut teillä ollut <3
Kiitos Jonna ja kiva kun oot löytänyt blogiini!
Voi mitä herkkuja teillä onkaan kaapeissa!Meilläkin oli viime vuonna halloweenjuhlat parin tunnin varoitusajalla, ostin pakastekakun jonka päällyt koristeltiin kummitusteemaan sopivaksi, nakkeja eli verisormia ja vihreää boolia. Sellaiset extempore juhlat on ihan parhaita!
Äkkiseltään järkätyistä juhlista ei tarvii ottaa mitään paineita ja se on parasta! Välillä on kyllä kiva suunnitella ja panostaakin mutta seura on aina tärkeintä!
Kyllä olet kekseliäästi väsännyt herkkuja viime hetken juhliin, ihania ja varmasti herkullisia! 🙂
Kiitti Emilia! Vaikka aika perusmeiningillä tässä mentiinkin, niin kaikille maistu herkut 🙂
Mielenkiintoista tuo valoisuuden saaminen kuviin! Jos jaksat, niin annapa vinkkejä, miten parantaa kuvan laatua pimeän aikaan:-). Näissä kuvissa ainakin oli ihanat sävyt!
Eipä mulla varmaan oo vinkata mitään sellaista mitä sä et jo osais! Ihan perusjuttuja käytiin läpi kun oon ollut niin arka säätämään aukkoa, iso-arvoa ym.. Ja vasta nyt oon alkanut tällä 50mm objektiivilla harjotella kunnolla käsitarkennusta. Aikamoinen aloittelija siis olen, mut ehkä voin postata järkkäri for dummies tyyppisen jutun joskus :D..
Ainiin, ja näihin kuviin oon käyttänyt aavistuksen sävytystä Fotor-ohjelmalla..
Ihanalta näyttää teidän bileet 🙂
Kiitos <3
Hyviltähän nuo herkut näyttää, etenkin koristellut Carneval-keksit on hurjan veikeitä! Olen sitä mieltä, että ihan aina ei tarvitse väkertää kaikkea tuntitolkulla. Meillä oli nacholämmitystä ja tiramisu-kääretorttua ja koska olen itse mennyt hyvin köyhillä perusruoilla viime aikoina, niin oli mahtavaa ensinnäkin tehdä kaikki yhdessä ja sitten nauttia ja syödä ihan rauhassa kynttilänvalossa. Elämän pieniä juhlahetkiä!
Nää oli aika pientä sun taiteiluihin verrattuna, mutta jotain kuitenkin :). Kuulostaapa hyvältä tiramisutorttu..laitathan ohjetta blogiin!
Ihania herkkuja, noi tikkarit on varsinkin hauskat! 🙂
Tikkarit oli aika herkkua!!
Ihania herkkuja!
Niin kyllä olikin :P!