Fazerina-kuivakakku

  

200 g voita
2 1/2 dl sokeria  
3 munaa 
4 dl vehnäjauhoja
1tl
leivinjauhetta 
1 dl maitoa
1 rkl vaniljasokeria
2 levyä Fazerina-suklaata
raastettua appelsiinin kuorta
ripaus kaakaojauhetta


Päälle:
voita sulatettuna
kaakaojauhetta
tomusokeria
appelsiinin mehua
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen koko ajan hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Sulata suklaalevyt ja lisää taikinaan appelsiinin kuoren kanssa. Kaada taikina korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa noin 35-45 minuuttia.
Sekoita päällisen ainekset keskenään ja lisää jäähtyneen kakun päälle. Anna jäähtyä hetki, tarjoile ja nauti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.