Tämä kakku muistuttaa paljon maultaan perinteisiä mokkapaloja, mutta mausteet antavat siihen kivan lisän. Kaneli ja muna kuorrutteessa saavat päällisen maistumaan ihanan pähkinäiseltä.
200 g voita
3 3/4 dl sokeria
3 munaa
2 dl maitoa
5 dl vehnäjauhoja
1/2 tl soodaa
1/2 tl leivinjauhetta
3/4 tl suolaa
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl kanelia
1 tl muskottipähkinää
1 tl vaniljasokeria
Päälle
6 dl tomusokeria
7 rkl voita
2 1/2 rkl kaakaojauhetta
7 rkl kahvia
1 1/2 tl kanelia
1 keltuainen
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Paista korppujauhotetussa vuoassa 175 asteessa vajaa tunti.
Sekoita tomusokeri, sulatettu voi, kaakaojauhe, lämmin kahvi, kaneli ja keltuainen. Kaada jäähtyneen kakun päälle.